Artikler om migræne og hovedpine

Stik mod smerter!

Kan man fjerne kroniske smerter med tynde akupunkturnåle? eller er det placeboeffekten der slår igennem, når nogen siger det hjælper? Det ville en gruppe amerikanske forskere ved Memorial Sloa-Kettering Cancer Center i New York finde ud af.

Læs mere …

Hovedpine - set fra en anden synsvinkel!

De fleste vil sikkert være enige om, at hovedpiner ofte stammer fra nakken. Hvordan kan det så være at de fleste får mere hovedpine af at blive behandlet i nakken? Hvorfor er nakken blevet så spændt at den giver hovedpine? Hvis behandling af nakken ikke hjælper, hvad skal der så til for at få spændingerne væk? Svaret for dig kan muligvis sidde et helt andet sted i kroppen.

Læs mere …

Kroppens nye veje til smertefrihed

Der står mange linjer på visitkortet: Autoriseret fysioterapeut, certificeret Mulliganbehandler, internationalt certificeret kraniosakralterapeut og i fortløbende uddannelse på 2 forskellige internationale skoler m.m. Mød Helle Rechter, som i den næste periode tilbyder særlig rabat til medlemmer af Hovedpine og Migræneforeningen.

Læs mere …

At leve et fuldt liv med migræne

“If you are not willing to have it, you’ve got it” Steven C. Hayes Hvornår min migræne blev kronisk, ved jeg ikke. Jeg husker de første år med sjældne anfald, som stille og roligt blev hyppigere. Og jeg ved jeg endte i en situation, hvor der var langt flere dage med migræne end uden. Jeg ved også, at jeg nu lever et godt liv med migræne og ikke på trods.

Læs mere …