• Information

Osteopati – en manuel behandlingsform mod hovedpine

Mandag, 03-02-2020, 18:30–20:00

Biblioteket Herning, lokale Kørner 2, Østergade 8, 7400 Herning

Foredrag med fys. Og osteopat Anders Bak, forklarer hvordan han kan behandle hovedpine med osteopati.

Komplicerede tilfælde af hovedpine og migræne kræver specialviden og erfaring. Anders vil fortælle om, hvordan osteopaten anskuer årsagssammenhæng og med jordnære vendinger beskriver den funktionelle biomekanik, som kan have relation til hovedpine.

Osteopaten normaliserer mobiliteten i leddene i nakken og øvre ryg, samt frigør spændinger i musklerne og bindevævet, som har relation hertil.

Alle er velkommen og tag gerne pårørende med.

Tilmelding på post@hovedpineforeningen.dk senest den 27.1.20

Foredraget er GRATIS

Hovedpine og kost

Tirsdag, 17-03-2020, 18:00–20:00

Øregårdssalen på Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup

Hovedpine og kost med Phd og forsker Anette Sams. Et foredrag, som er baseret på forskningsresultater og blottet for sundhedsreligiøse retninger. Anette Sams forklarer med en logisk tilgang, hvordan vi hver især kan træffe små valg med stor effekt på vores daglige velbefindende og sundhed. Hun har som ung forsker beskæftiget sig indgående med forståelsen af migræne og vil i dette foredrag dele sin viden og inspirere os til, hvordan vi kan hjælpe os selv til at håndtere migræne samt hovedpine i det daglige.

Tilmelding til Jette Bach tlf. 2728 4407 eller jettebach777@gmail.com

Pris for medlemmer kr. 75,- ikke medlemmer kr. 125,-
Hvis der fortsat er ledige pladser, får du oplyst nummer på mobilepay.
Du er først tilmeldt, når du har betalt.

Hovedpine, men hvilken form for hovedpine? (Viborg)

Torsdag, 19-03-2020, 18:30–21:00

Sundhedshuset, Toldboden 3, konferencerum St., 8800 Viborg

Hovedpineskole med hovedpinesygeplejerske Malene Boel. Temaet: Hovedpine, men hvilken form for hovedpine ? -Især om hvilke symtomer der er gældende ved de mest hyppige former for hovedpine, og bliv mere sikker i din behandling heraf.

Tilmelding senest den 16. marts 2020 på post@hovedpineforeningen.dk

Pris for medlemmer kr. 60,- ikke medlemmer kr. 90,- betales
16.3 på mobilepay 65571. Husk at skrive navn og VIBORG.

Hovedpine, men hvilken form for hovedpine? (Hobro)

Torsdag, 30-04-2020, 18:30–21:00

Biblioteket i Hobro Store sal, Adelgade 28, 9500 Hobro

Hovedpineskole med hovedpinesygeplejerske Malene Boel. Temaet: Hovedpine, men hvilken form for hovedpine ? -Især om hvilke symptomer der er gældende ved de mest hyppige former for hovedpine, og bliv mere sikker i din behandling heraf.

Tilmelding senest den 27. april 2020 på post@hovedpineforeningen.dk

Pris medlemmer kr. 65,- ikke medlemmer kr. 95,- betales