Medlemshistorie: "Jeg har fået rigtig meget ud af mit medlemskab"

Jeg har været medlem af Hovedpineforeningen i mange år, og samtidig er jeg også kontaktperson.

Jeg har fået rigtig meget ud af mit medlemskab bl.a. har hjælpen altid været nær, når jeg har haft behov for at spørge nogen til råds, eller når jeg bare har haft brug for at læsse af.

Her har jeg brugt såvel hjemmesiden samt Facebook eller sendt en mail til foreningen. Som kontaktperson har det også været tilfredsstillende at kunne hjælpe den anden vej ved patient til patient rådgivning.

Foreningen har mange gode medlemstilbud. Medlemsbladet indeholder interessante artikler, og jeg glæder mig altid til at læse det. Der afholdes foredrag i hele landet, og Hovedpineskolen for pårørende og patienter er et godt tiltag, hvor man kan tale med ligesindede, og får råd til at håndtere sygdommen.

Hjemmesiden er overskuelig og brugervenlig, og jeg bruger den ofte som opslagsværk, fordi symptomer og hovedpineformer står fint beskrevet.

Birgitte Skov Iversen

Gør som Birgitte, meld dig ind i foreningen og hjælp dig selv og andre med migræne eller hovedpine.

Støt eller bliv medlem

Medlemshistorie: "Jeg fik støtte og vejledning"

Jeg meldte mig ind i Migræne og hovedpineforeningen i februar 2011, for at få hjælp og vejledning til den svære lidelse det er at have migræne siden 1992, efter fødsel af mit andet barn.

Jeg stod også i en svær krise i mit liv, hvor jeg havde fået en arbejdsskade i 2008, og havde virkelig brug for støtte og vejledning.

I årene der er gået siden, kan jeg kun sige meget godt om foreningen, at jeg her har fået god støtte og meget ny viden om hovedlidelser, ved deres mange foredrag, hovedpineskoler rundt i hele Danmark, vores medlemsblad, som udkommer 3 gange om året, samt efter at foreningen er kommet på facebook, så kan man også her blive meget klogere på de lidelser, og hvor man kan få faglig hjælp.

Jeg håber at jeg med dette lille indlæg, kan få flere til at indse, at det er en god fordel at være medlem i vore forening, her er der hjælp at hente, når man lider af forskellige hovedlidelser.

Så kære lidelse fæller meld jer ind, jo flere vi er i foreningen jo stærkere står vi overfor politikerne, så vi bla. kan få ventetiderne ned til undersøgelser på sygehusene.

Inge Paag Stuckert

Gør som Inge, meld dig ind i foreningen og hjælp dig selv og andre med migræne eller hovedpine.

Støt eller bliv medlem

Medlemshistorie: Sara har fået en hjælpehund

Her kan I læse om svenske Sara der har fået en hjælpehund. Er der nogen af jer der kender det?

Jag är medlem i Svenska Huvudvärksförbundet och vill gärna dela med mig av goda nyheter från Sverige. Det finns ett nytt medicinskt hjälpmedel för patienter som lider av svår huvudvärk. Svenska Brukshundsklubben (SBK) som har regeringens uppdrag att utbilda och kvalitetssäkra alla assistanshundar i Sverige (via Myndigheten För Delaktighet), har examinerat Sveriges första medicinskt alarmerande assistanshund för migrän och Horton. Jag undrar om det här kan vara intressant att dela med era läsare i er medlemstidning? Jag tycker det skulle vara fantastiskt om fler svårt funktionsnedsatta fick samma hjälp som jag. Jag har bifogat ett sammandrag på engelska ifall min svenska är svår att förstå. Om det är intressant att dela så har jag såklart bilder och kan förklara mer hur det "fungerar i praktiken", både utbildningen och hundens specifika uppgifter.

Allt gott!

Sara Brodén Scharfenort med assistanshunden Pascha