Nu starter sæsonen for allergi!

Det giver for manges vedkommende ekstra migræne. Professor i lungemedicin og allergi Ronald Dahl der er ansat på Odense Universitets­hospital har været med til at skabe en ny online test på allergiguiden.dk så man sikrer, at alle allergikere får medicin nok til at stå imod høfeber, det er der langtfra alle der gør. Bliver den ikke behandlet korrekt, kan man udvikle asta.

Gå ind og lav et tjek, print din test ud og tag den med til din læge. Du kan senere, når du har fået din medicin, lave testen igen, og se om den har hjulpet som den skulle. Det er da hjælp til os med høfeber! 

Vi ved, at i den sæson hvor vi har meget høfeber, får vi også mere migræne, de to ting hænger sammen for rigtig mange af os. Hæng f.eks. ikke vasketøj ud og åben sovevær. vinduet sent om aftenen, da er pollentallet mindst. Skyl næse og øjene med koldt vand, når du har været ude hvor der var meget pollen, gå evt. i bad om aftenen og få håret skyllet, der kan sidde meget pollen i håret, som så kommer med ind på puden.
Hanne Johannsen