Kiropraktisk manipulationsbehandling hos 7-14 årige børn

”Hvilken effekt har kiropraktisk manipulationsbehandling på hovedpine hos børn i alderen 7-14 år med problemer i bevægeapparatet? Et randomiseret klinisk forsøg.”

  • Er dit/jeres barn 7-14 år gammelt?
  • Har han/hun døjet med hovedpine mindst ½ år?
  • Har han/hun hovedpine mindst 4 gange pr. måned?

Så inviteres han/hun til at deltage i en videnskabelig undersøgelse af effekten af kiropraktisk behandling på børn, som lider af hovedpine. Undersøgelsen laves i samarbejde mellem kiropraktor Susanne Lynge, Børnelæge Olav Bennedbæk og Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik, Syddansk Universitet.

Dit/jeres barn vil komme til en undersøgelse, hvor kiropraktor Susanne Lynge Rosing vil undersøge ham/hende. Hvis det ved undersøgelsen skønnes, at barnet har problemer, som kræver akut lægehjælp, vil han/hun blive sendt videre til børnelæge Olav Bennedbæk. Hvis ikke, vil han/hun få en grundig undersøgelse af rygsøjle og andre led, og findes der problemstillinger, som vurderes egnet til kiropraktisk behandling, vil barnet kunne indgå i undersøgelsen.

Dit/jeres barn vil kunne deltage i et behandlingsforløb i 4 måneder, og herefter vurderes det, om der er opnået et signifikant resultat. Dit/jeres barn kan, hvis ikke han/hun har fået et signifikant resultat, blive tilbudt yderligere undersøgelse og behandling, som vil være hos enten børnelæge Olav Bennedbæk eller kiropraktor Susanne Lynge Rosing. For at kunne deltage skal vi have forældrenes skriftlige tilladelse.

Du/I kan selv vælge, om behandlingen skal foregå på Børneklinikken, Gugvej 185, 9210 Aalborg S.Ø. eller på Kiropraktisk Center Brønderslev, Vivaldisvej 6, 9700 Brønderslev.

Deltagelse er gratis.

Med venlig hilsen

Børnelæge Olav Bennedbæk og Kiropraktor Susanne Lynge Rosing

 

Hvis du/I ønsker at deltage, så kontakt venligst:

Projektleder Susanne Lynge Rosing, email: sl@kiropraktiskcenter.dk

Tlf.: 53822544