Migræne af læge Lise Seidelin

Migræne er en meget stærk smerte i hovedet, ofte den ene side, dunkende og den kommer i anfald af få dages varighed. Desuden følger ofte synsforstyrrelser, lys- og lydoverfølsomhed, træthed, svær kvalme og opkast. Nogle har flere af symptomerne andre har færre. 

500.000 har migræne i Danmark. Kun 1/5 er i behandling. Ofte skyldes det, at de har fået noget medicin, som ikke var godt for dem, så de vil hellere lade være med at tage medicin.

Jeg selv har lidt meget af migræne, men som jeg jo gør, så har jeg kigget på årsagen til migrænen og fundet ud af, hvad det var i mig, der gav mig migræne. Det har jeg så gjort noget ved, så jeg i dag ikke har migræne eller ekstremt sjældent. Jeg kan jo også få tilbagefald til gamle vaner. Migrænen er forsvundet helt uden brug af medicin.

Jeg har også set det hos dem, der kommer hos mig. Det kan lade sig gøre. Det ville være så godt, hvis der var flere der kiggede på den psykiske faktor ved symptomer. Men ja! Det er meget lettere at tage en pille.

Dem jeg ser migrænen hos, er primært dem, der er udsat for partnervold, en psykopat, osv. Dem, der har problemer med ikke at have deres selvbestemmelse, ingen værdi føler, dem der bliver psykisk nedværdiget, kørt på, osv. altså også den psykiske vold. Selv let psykisk vold kan give migræne. Når man lærer at styrke sig selv, og lærer at takle det liv, man har og ens omverden, så er der mulighed for at migrænen forsvinder. 

 

Behandlingsformer
Her arbejdes med sammenhængen mellem krop og psyke. Der arbejdes med både den lægelige side og den alternative side. Det der er bedst for dig. Der ses på det rent fysiske og kobler det sammen med det psykiske bagvedliggende årsag. Når den bagvedliggende årsag behandles, så forsvinder symptomerne også de fysiske. Kender du udtrykket: "Kroppen fortæller hvad du føler". Når følelserne ændres til glade positive følelser, så signalerer kroppen også dette. Vil du lære, hvordan du gør det?

Lisegården tilbyder en bred vifte af behandlingstilbud med baggrund i de redskaber læge Lise Seidelin har tilegnet sig gennem sine uddannelser og praktiseret gennem mange år - siden 1990. Der tilbydes behandling til personer med en eller flere problemer: personlige, psykiske, fysiske, sociale og arbejdsmæssige problemer.

Har du prøvet det etaberede behandlingssystem og er stødt mod en mur og mangler alternativer, så er det her lige noget for dig. Her får du en anden vinkel på tingene, så du kan få helet dine "sår".


Behandlingsformer

Acceptprocessen
Samtaleterapi
Visualisering
Den indre lysterapi
Meditation
Sætninger - bekræftelser - affirmationer
Tegneterapi
Skriveterapi
Kontakten til dyr
Andet

Du er hjertelig velkommen til at ringe til mig på tlf. 70 22 33 83 eller skrive. Alle henvend-elser behandles fortroligt og er uforbindende. Se mere på www.lisegaarden.dk