Succes med kraniosakralterapi mod hovedpine og migræne

Kraniosakralterapi er en manuel men meget blid og behagelig behandlingsmetode, der i dag vinder mere og mere frem. Det er ikke uden grund, for det er en særdeles effektiv form for behandling. Kort fortalt gives der nogle blide og præcise tryk eller stræk på specifikke områder af kroppen. Specielt kraniet og ryggen arbejdes der med.

Dette medfører flere resultater i sammenhæng med hovedpine og migræne:
1) Hjernens store bindevævsmembraner, der adskiller hjernehalvdelene afspændes. Dette føles ofte som en spænding eller trykken indefra , der løsnes. Det er med til at lette et evt. træk/spænding,
der kan føles fra tindingerne og toppen af hovedet og helt ned mod nakken og skuldrene.

2) Der frigøres spændinger mellem leddene og knoglerne.

3) Direkte nervefrigørelse af bestemte kranienerver, der har været afklemt. Afspænding og åbning af bestemte blodkar, der løber til/fra hjernen, så blodforsyningen og bla ilttilførselen til hjernen bedres.
Ofte føles afklemning her som, man er ”tung i hovedet” eller har en ”vattet fornemmelse”.

4) Åbning og balancering af et nerveganglie bag overkæbens tænder, ved kæbeleddet, der bla løsner afklemning af den store ansigtsnerve, Trigeminus. Dette bevirker samtidig frigørelse af de fleste kæbesmerter.

Alle behandlinger er individuelle, da alle mennesker er individuelle! Derfor vil det være forskelligt fra person til person, hvilke specifikke teknikker indenfor kraniosakralterapi man har mest brug for. En behandling skræddersyes til den enkelte ud fra samtale og responsen fra kroppen under selve behandlingen.

En af mine klienter har sendt mig følgende:
Jeg har i mange år lidt meget af migræne. Det har været et meget stort problem for mig i min hverdag. Jeg fik via en bekendt kontakt til Dorte, som har hjulpet mig helt enormt.
Hvor jeg gennem årene har fået den ene slags migrænemedicin efter den anden af lægerne, har Dorte på få gange stort set gjort mig rask. Dorte har gået ind og behandlet årsagen til min migræne ved hjælp af hendes behandlinger. Hvor jeg førhen havde 4-5 migræneanfald om måneden, går jeg nu op til 8 uger uden et anfald.

Gitte Hansen 41 år, Odense.

Har du spørgsmål til mig, så ring på tlf. 23 26 88 96
eller skriv til mig på dortelarsen@mail.dk
Du kan også læse meget mere på min hjemmeside
www.dorte-larsen.dk