Akupunktur

A2000, går ind og gør, igennem central nervesystemet, hjernen opmærksom på fejl, sygdomme, smerter med videre, hvorefter kroppens naturlige helbredelses center bliver startet. 

Jeg arbejder med Akupunktur 2000

Som så meget anden alternativ behandling er der skrevet både for og imod dette system, men fakta er at hvis man kan finde ud af systemet og er dygtig til det, så virker det.
Dette har WHO også bekræftet og så er der lavet en del pilotforsøg med videre som alle henleder til samme resultat, nemlig at A2000 virker og at man kan bevise hvorfor igennem moderne videnskab.
Nå, men tilbage til hvad jeg gør; jeg bruger en blanding af Akupunktur 2000 (A2000), dybdegående og afslappende fysiurgisk massage og til tider coaching.

A2000, går ind og gør, igennem central nervesystemet, hjernen opmærksom på fejl, sygdomme, smerter med videre, hvorefter kroppens naturlige helbredelses center bliver startet. Det svarer lidt til når man skærer sig i fingeren med en kniv, med det samme vil hjernen få besked om at der er noget galt, og den går i gang med at reparere det. Problemet med hjernen er at den egentlig er lidt doven, hvis det er noget vi kan ”leve” med så gir den sig ikke 100% for at ordne det, når man så bruger A2000, vil hjernen få så stærke signaler om at få ordnet problemet at den går i gang med det samme.

Derfor har jeg opnået nogle rigtig rigtig gode resultater med dette system som egentlig er MEGET enkelt, men da man skal være uhyre præcis er det selve brugen af systemet der tager tid at lære.
Min baggrund for at skrive til jer, er at jeg jo som sagt har haft en del patienter som enten har været igennem hovedpineklinikken, har migræne, sygdomme som har stærk hovedpine som bivirkning med videre. Det jeg ofte hører er at de er trætte af at spise al den medicin, de føler sig uoplagte, bivirkningerne er rent livsglædesmessigt ligeså irriterende som sygdommen selv.

En af mine patienter som var et ekstremt tilfælde har fortalt mig at, i meget gerne må ringe og snakke med ham, Michael, hvis i også ville ha en patientforklaring.
Hvis man lige skal ridse hans situation op så var han patient på hovedpineklinikken men følte sig mere som et forsøgsdyr, hvis den ene medicin ikke virkede, fik han noget andet. Michael har efter en blodprop i hjernen fået dannet arvæv som gav ham MEGET stærke smerter, hedeture, en konstant dunken i hovedet og de piller han fik, lagde kun en svag dæmper på hans symptomer, ydermere bevirkede pillerne at han blev uoplagt, var sådan lidt negativ i det og stresset. Han blev ofte nød til at lukke sig selv helt inde og få sine forældre til at passe hans datter da han ikke magtede noget som helst, på arbejdet var der heller ikke meget spasmager i Michael han var faktisk gået hen og blevet lidt passiv. Da han kom til mig, var det med optimisme fordi han ikke længere gad tage en 8-10 store piller om dagen og have en masse bivirkninger, han håbede på jeg måske bare kunne hjælpe ham en lille smule.

Vi startede med to behandlinger to dage i træk i slutningen af oktober. Der kom dog noget i vejen hjemme hos Michael så vi måtte holde en mindre pause. Vi genoptog dog behandling midt i november og lavede 5 Akupunktur behandling-er 5 dage i træk. Da Michael klart mærkede en bedring, fortsatte vi med at ses en til to gange om ugen og d. 10 Michael begyndte at få det bedre og bedre. Undervejs i forløbet prøvede Michael at trappe ned for pillerne.  I dag er han faktisk nede på kun at tage 1 pille om dagen, men hvad endnu mere utroligt er at ALLE hans symptomer er forsvundet, Michael er kølemontør og elektriker og normalt hvis de har løftet noget tungt kan han ligeså godt holde fri resten af dagen for så har han en hamrende hovedpine.  I dag kan han gå og arbejde en hel dag og ha det fantastisk, han har tid til hans datter, Michael fortalte mig at han før i tiden hvis Freja (datteren) kom over og ville lege eller andet så sagde han ”nej far har hovedpine” og han blev jo ked af det, for han ville hjertens gerne lege med Freja men han magtede det ikke på grund af sin tilstand. Han er også begyndt at lave en masse sjov og fyre vittigheder af på arbejdet.

Dunken i hovedet, hedeture og generel ubehag er nu helt væk, der er en lille smule hovedpine tilbage men som jeg også siger til Michael så er det arvæv som skal væk og det tager lidt tid, vi har jo på EN enkelt måned gjort hvad hovedpineklinikken har brugt et par år på at opnå.
 

Hvis der er noget I vil vide mere om, så er I velkommen til kontakte mig:

Trend 2009
Mark Ostermann Danhauge
Trianglen 6 3660 Stenløse
Ryttervænget 30, 3650 Ølstykke
ostermannmark@gmail.com, mobil 2992 8590

Michael kan I kontakte på
Arbejdsmobil: 40 57 54 10
Privat mobil: 21 37 09 94