Hemi Hovedpineklinik afholder oplæg med hovedpineekspert Signe Bruun Munksgaard

Diakonissestiftelsen på Frederiksberg. Benyt indgang ved Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg. Gå op ad trappen til venstre.

Kom med til arrangementet på Hemi Hovedpineklinik, hvor deres ene neurolog Signe Bruun Munksgaard holder oplæg om grundlæggende viden om hovedpine og migræne. Signe er speciallæge i neurologi og har over 15 års erfaring i behandling af hovedpinelidelser samt en PhD. Derudover har hun gennem sine mange år i faget dygtiggjort sig i at formidle kompleks viden om hovedpine og migræne på en letforståelig måde.

Til arrangementet vil du blandt andet blive klogere på:
• De forskellige hovedpineformer
• Behandlingsmuligheder
• Triggerfaktorer
• Migrænetærsklen

Udover at du får mulighed for at få mere viden om hovedpine og migræne fra en af Danmarks førende hovedpinespecialister, får du ligeledes mulighed for at høre mere om Hemi Hovedpineklinik og deres arbejde for personer med hovedpine og migræne. Derudover kan du møde personer, der også har hovedpine og migræne inde på livet. Arrangementet varer i 1,5 time, og der vil blive serveret kolde drikkevarer og sandwich til alle deltagere.

Tilmelding til post@hovedpineforeningen.dk senest den 8. maj. Arrangementet er kun for foreningens medlemmer og der er begrænset pladser, så først til mølle.