Om Migræne & Hovedpineforeningen

Migræne og Hovedpineforeningen er en uafhængig patientforening for medlemmer med alle former for migræne og hovedpine.

Vi formidler informationer til presse, politikere samt offentligheden generelt om de svære tilbagevendende hovedpineformer.

Rådgivning af hovedpinepatienter. Formidling af viden og erfaringer mellem læger og hovedpineramte samt patienter imellem. Varetagelse af hovedpinepatienters fælles interesse. Kontakt til og erfaringsudveksling med udenlandske organisationer med tilsvarende formål. Støtte til forskning i de svære tilbagevendende hovedpinelidelser.

Vi udgiver et medlemsblad 3 gange årligt og holder løbende foredrag rundt i landet. Som medlem vil du med læserbreve, mails og vores forum til stadighed kunne bidrage med gode råd og selv få gode råd fra andre. Du får som medlem et effektivt middel i din kamp mod at “føle dig alene med problemerne”. Du vil opleve, at du som hovedpineramt ikke er ene, men tværtimod i selskab med mange, mange tusinde mennesker i samme situation.

Som medlem i Migræne & Hovedpineforeningen er du aldrig alene, vi opretter løbende selvhjælpsgrupper. Kontakt os hvis du er interesseret, der hvor du bor, vi hjælper gerne.

Vores arbejde kan kun gennemføres med din støtte – bliv medlem eller støt os med et bidrag på giro 16606464 eller Via bank 9570 0016606464