Aktuelt

Vigtig information om medicintilskud

Bruger du medicin mod migræne? Fra den 9. april 2018 ændres tilskuddet til noget medicin mod migræne.

Læs mere...

LIF ønsker flere penge til evidens af medicinsk cannabis

Selv om der er afsat penge til at sikre evidens i smertebehandlingen, så er der stadig lang vej til at sikre dokumentation for effekten af medicinsk cannabis, lyder det fra Lif.

Læs mere...

Masteruddannelse i Hovedpinesygdomme ved Københavns Universitet

Efter næsten 3 års forberedelse startede den nye Masteruddannelse i Hovedpinesygdomme ved Københavns Universitet i efteråret 2016. Man har erkendt at der er et stort udækket behov for bedre behandling til hovedpinepatienter i hele verden og den væsentligste barriere er en stor mangel på hovedpinespecialister.

Læs mere...

Folk med aftenarbejde lider mere af migræne

Folk med fast aftenarbejde lider oftere af migræne, som de har søgt behandling for, end folk med fast dagarbejde. Det viser nye forskningsresultater.

Læs mere...

Hjernerystelser skal tages alvorligt!

Ca. 25.000 bliver hvert år ramt af en hjerne­rystelse. Af dem får 10-15% sen­­følger. Risiko for senfølger er størst hos kvinder, ældre mennesker og mennesker med tid­ligere hovedskader, åreforkalkning, psykiatriske tilstande eller sociale belastninger.

Læs mere...

Sammenhæng mellem tarmbakterier og migræne

Mennesker der lider af migræne, har sandsynligvis en anden sammensætning af tarmbakterier end andre, der slipper for den slemme sygdom.

Læs mere...

Tillykke med dagen!

Stort tillykke til Migræne og Hovedpineforeningen med 20 års fødselsdagen. At afholde en 20 års fødselsdag er en skelsættende begivenhed og en stor mærkedag for de fleste. Skrevet af: Professor, dr. med. Rigmor Højland Jensen. Dansk Hovedpinecenter Glostrup

Læs mere...

Danmark har fået sin første kirurgiske smerteklinik

I starten af 2016 valgte speciallæge i neurokirurgi Frederikke Aabo-Rosendal at stoppe sin ansættelse på neurokirurgisk afdeling på Aarhus Universitets Hospital for at etablere Neurokirurgisk Smerteklinik - og derved åbnede den første smerteklinik i Danmark, der også tilbyder kirurgiske behandlinger for hovedpine og migræne patienter.

Læs mere...

Tilbud om gratis Zoneterapi

Vi er et hold bestående af 16 elever som er under uddannelse til zoneterapeuter. Vi forventer at afslutte vores eksamen i oktober 2017.

Læs mere...