Aktuelt

Masteruddannelse i Hovedpinesygdomme ved Københavns Universitet

Efter næsten 3 års forberedelse startede den nye Masteruddannelse i Hovedpinesygdomme ved Københavns Universitet i efteråret 2016. Man har erkendt at der er et stort udækket behov for bedre behandling til hovedpinepatienter i hele verden og den væsentligste barriere er en stor mangel på hovedpinespecialister.

Læs mere...

Folk med aftenarbejde lider mere af migræne

Folk med fast aftenarbejde lider oftere af migræne, som de har søgt behandling for, end folk med fast dagarbejde. Det viser nye forskningsresultater.

Læs mere...

Hjernerystelser skal tages alvorligt!

Ca. 25.000 bliver hvert år ramt af en hjerne­rystelse. Af dem får 10-15% sen­­følger. Risiko for senfølger er størst hos kvinder, ældre mennesker og mennesker med tid­ligere hovedskader, åreforkalkning, psykiatriske tilstande eller sociale belastninger.

Læs mere...

Sammenhæng mellem tarmbakterier og migræne

Mennesker der lider af migræne, har sandsynligvis en anden sammensætning af tarmbakterier end andre, der slipper for den slemme sygdom.

Læs mere...

Tillykke med dagen!

Stort tillykke til Migræne og Hovedpineforeningen med 20 års fødselsdagen. At afholde en 20 års fødselsdag er en skelsættende begivenhed og en stor mærkedag for de fleste. Skrevet af: Professor, dr. med. Rigmor Højland Jensen. Dansk Hovedpinecenter Glostrup

Læs mere...

Danmark har fået sin første kirurgiske smerteklinik

I starten af 2016 valgte speciallæge i neurokirurgi Frederikke Aabo-Rosendal at stoppe sin ansættelse på neurokirurgisk afdeling på Aarhus Universitets Hospital for at etablere Neurokirurgisk Smerteklinik - og derved åbnede den første smerteklinik i Danmark, der også tilbyder kirurgiske behandlinger for hovedpine og migræne patienter.

Læs mere...

Tilbud om gratis Zoneterapi

Vi er et hold bestående af 16 elever som er under uddannelse til zoneterapeuter. Vi forventer at afslutte vores eksamen i oktober 2017.

Læs mere...

Hovedpineforeningen artikel

For at fremme en positiv udvikling på området er vi med i en tænketank for migræne og hovedpine i samarbejde med neurologer og vi arbejder på at få problemet sat på en dagsorden i sundhedsvæsenet.

Læs mere...

Gavegivning

Vi er paragraf 8A godkendt, det betyder at dem der giver os en gave på kr. 200 årligt kan få fradrag for beløbet på deres selvangivelse.

Læs mere...