Når hovedpine ikke bare er hovedpine

Store sal på Toldkammeret, Allegade 2, 3000 Helsingør

Hovedpinesygeplejerske Maren Eriksen der har en Master i hovedpine- sygdomme og flere års erfaring fra hovedpineklinikker i Danmark. I oplægget inddrages evidensbaseret viden kombineret med den praktiske erfaring, hun gennem årene har opnået. Et oplæg om de forskellige hovedpineformer, behandlingsmuligheder samt hvad det gør ved én, når man har meget hovedpine og hvordan man håndterer det i hverdagen. Der bliver muligheder for at stille spørgsmål.

En kort pause hvor der serveres 1 sandwich og en vand.

Derefter et foredrag med kiropraktor og initiativtager til forskningsprojekt om effekten af kiropraktisk behandling på skolebørn, der lider af hovedpine og migræne. Susanne vil tale om forskningsprojektet og resultaterne derfra samt hvad der foregår, når et barn med hovedpine eller migræne henvender sig til Susanne i klinikken.

Alt i alt en spændende og informativ aften. Tag gerne venner og bekendte med.

Tilmelding på post@hovedpineforeningen.dk senest den 5. oktober

Betaling på mobilepay på 65571 – skriv navn og Helsingør. Medlemmer af foreningen kr. 120,- ikke medlemmer kr. 150,-.