Migræne & Hovedpineforeningen har 25 års jubilæum

Det skal fejres med en familiegåtur i smukke omgivelser i Strandvænget Park i Nyborg der ligger lige ned til Lillebælt. Stedet har diverse dyrefolde med bl.a. geder og kaniner, så der er noget at se på også for børnene. Turen er ca. 3 km.

Vi starter kl. 11.00 og kl. 13.00 er der frokost på Hotel Signatur for alle deltagere. Der vil være et lille beløb til egenbetaling voksne kr. 50,- børn kr. 25,- inkl. en goodibag til turen.

Nærmere beskrivelse vil komme i april nr. af medlemsbladet, men der er allerede muligt at melde jer til nu på post@hovedpineforeningen.dk skriv antal voksne og børn.

Efter frokosten afholder vi den årlige ordinære generalforsamling kl. 15.00 hvor der serveres kaffe og kage.