Foredrag med Tommy Hedelund

Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus

Foredrag med Tommy Hedelund, Osteopat D.O. MRO.DK, BI og fysioterapeut.

Eksempel på den osteotatiske behandlings tilgang til migræne, hovedpine, og trigeminuspatienter. Hvad er det osteopatien som faggruppe kan hjælpe dig med. Foredraget vil indeholde et anatomisk overblik over hvilke nerver og andre strukturer der er relevante at forstå, som årsager til migræne, hovedpine og trigeminus smerter. Derudover et overblik over den osteopatiske kliniske tilgang til behandling af disse og behandling i almindelighed. Der vil være en case, hvor jeg undersøger og prøvebehandler en patient, for at synliggøre hvad osteopati er, samt eksempler på hvordan en behandling kan forløbe.

Tilmelding og betaling senest den 8. november på post@hovedpineforeningen.dk
pris for medlemmer kr. kr. 50,- ikke-medlemmer kr. 75,- som indbetales samme dato på mobilepay 65571
Husk at skrive "Aarhus".

Medlemmer af Trigeminus­foreningen er også inviteret.