AFLYST: Foredrag med Rikke Schmidt Kjærgaard

Frivilligcenter, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C (Banegårdsbygningen) Borgernes Hus, lokale 3.5 på 3. sal

!! Arrangementet er desværre aflyst !!

Kom og hør et gribende foredrag med Rikke Schmidt Kjærgaard. Rikke udgav i maj 2018 bogen Blink – da jeg mistede livet og lærte at leve. Det er en dramatisk fortælling om et længere sygdomsforløb, da hun i 2013 pludselig bliver ramt af en aggressiv bakteriel meningitis, og få timer senere får hjertestop. Det er en historie om at tabe alt på et øjeblik. Samtidig er det en stærk historie om stædig­hed og vilje.

Rikke Schmidt Kjærgaard er en af de få, der kan berette, hvordan det opleves at blive genoplivet, at vågne fra en koma, at være fanget i sin krop, fuldstændig lammet og kun kunne blinke. Hendes historie er en inspirerende og dybt bevægende fortælling om at kæmpe sig tilbage til livet, aldrig give op, og om at bære håbet - også når det er svært.

Tilmelding og betaling senest den 19. oktober på post@hovedpineforeningen.dk

Pris for medlemmer kr. 75,- ikke-medlemmer kr. 100,- betaling på mobilepay 65571 også senest den 19.10.
Husk at skrive "Odense" så kan vi se hvilket foredrag I er tilmeldt.