FOREDRAG: Er hovedpine bare hovedpine?

Huset Trøjborg, lokale 1.1, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C

!

Ved foredraget sørger vi for at holde god afstand, og der vil være håndsprit. Deltagere opfordres til at blive hjemme, hvis de udviser symptomer eller er i risiko for at være smittet med coronavirus.

Der vil være to foredragsholdere, den ene er hovedpigesygeplejerske Malene Boel, der vil fortælle lidt om, hvordan man skelne mellem de forskellige hovedpineformer. Bliv mere opmærksom på symptomer, mulige årsager og sammenhæng. Forstå den rette medicinske og ikke – medicinske behandling.

Og vær opmærksom på for meget medicin kan give hovedpine. Derefter vil psykolog Gitte Bundgaard fortælle lidt om hvad smerten gør ved os både fysisk og psykisk. Gitte kommer med gode råd om, hvordan man kan lære at leve med en kronisk sygdom.

Tilmelding senest den 19.3. på post@hovedpineforeningen.dk

Pris for hele arrangementet: Ikke-medlemmer kr. 125,- for medlemmer kr. 75,-
Beløbet bedes indbetalt på mobilepay 65571 senest den 19.3 skriv navn og "Aarhus".