Er hovedpine bare hovedpine og hvordan reagerer vi!

Trekanten lokale 4 , Sebbersundvej 2A, 9220 Aalborg Øst

Foredrag med hovedpinesygeplejerske Male Boel der vil fortælle om hvor- dan man skelne imellem de forskellige former for hovedpine og hvordan de kan forebygges. Bliv mere opmærksom på symptomer, mulige årsager og sammenhæng. Forstå den rette medicin og ikke – medicinske behand- linger.

Kort pause hvor der serveres en sandwich og en vand derefter foredrag om hovedpine og Osteopati med Martin Bay fra Osteo-Nord i Aalborg der bl.a. vil komme ind på hvordan man ved hjælp af osteopati kan hjælpe folk med hovedpine og migræne og hvordan osteopater arbejder anderledes end andre sundhedsprofessionelle. Osteo-Nord vil desuden give et indblik i hvordan en osteopat generelt arbejder. For de medlemmer af Migræne & Hovedpineforeningen, der deltager i foredraget, vil det være muligt at bestille en tid til gratis undersøgelse på Osteo-Nord ́s klinik.

Tag gerne venner og bekendte med til dette spændende foredrag.

Tilmelding på post@hovedpineforeningen.dk senest den 9. november

Betaling på mobilepay på 65571 – skriv navn og Aalborg. Medlemmer af foreningen kr. 115,- ikke medlemmer kr. 145,-.