Studie om smerte og sprog

Hjerneforskere ved Center for Funktionelt Integrativ Neurovidenskab (CFIN) ved Aarhus Universitet søger deltagere til et kommende studie om smerte og sprog.

Vi er på udkig efter højrehåndede med dansk som modersmål som lider af kronisk hovedpine, og som er mellem 18-30 år gamle.

Forsøget varer ca. 45 minutter og involverer følgende:

1. Læsning af en række danske sætninger på en computerskærm samt besvarelse af nogle spørgsmål om disse sætninger

2. Påføring af tolerabel smerte på din hånd ved hjælp af varme, og din vurdering af denne smertes intensitet (smerten er mildt varm, og den bliver påført ved hjælp af klinisk godkendt og sikkert udstyr og vil blive justeret i forthold til din personlige smertetærskel)

Hvis du vælger at deltage i forsøget, vil du hjælpe os med at lære mere om hvordan vores hjerne bearbejder smerte og derigennem potentielt også bidrage til fremtidige ændringer i behandlinger og praksisser. Endelig vil du også modtage DKK 200,- som tak for din ulejlighed.

Forsøget foregår på CFIN, Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade 44, 8000 Aarhus C.

Hvis du er interesseret i at bruge en time af din tid på at hjælpe os, så beder vi dig registrere dig på dette link https://goo.gl/forms/NhGLuHSXFriX701R2, og så tager vi kontakt til dig. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via email: nikola@cfin.au.dk.

Gå tilbage