Spørgeskema vedr. brug af cannabis som medicin.

Mail modtaget fra:
Sinikka L. Kvamme
PhD studerende
Mail: slk.crf@psy.au.dk
www.au.dk/slk.crf@psy.au.dk

Center for Rusmiddelforskning
Aarhus BSS
Aarhus Universitet
Bartholins Allé 10, bygning 1322, 217
8000 Aarhus C

"Kære Hovedpineforeningen

Jeg skriver til jer, fordi jeg gerne vil bede om jeres hjælp til mit forskningsprojekt. Jeg er ansat som Ph.d. studerende ved Center for Rusmiddelforskning og jeg er i gang med et projekt, som undersøger danskernes brug af cannabis som medicin.
Jeg har lavet et spørgeskema, som skal afdække brugen af cannabis som medicin. Her undersøger jeg f.eks.; hvad for noget cannabis folk bruger, hvilke lidelser de bruger det til, og hvad de oplever af effekter og bivirkninger.

Jeg vil høre om i vil bidrage til forskning i emnet ved at hjælpe med at dele spørgeskemaet blandt jeres medlemmer?

Det vil styrke projektet at få spørgeskemaet distribueret så bredt som muligt. Desuden vil det give jer mulighed for at få et indblik hvilke erfaringer jeres medlemmer har gjort sig med at bruge cannabis som medicin.

Her kan i tilgå spørgeskemaet
Her kan i læse mere om projektet

"