Forsøg med individuel kostvejledning

Til Migræne og Hovedpineforeningens medlemmer.

Sidste tilmeldingsfrist er 25. september 2020.

Min kone og jeg har arbejdet med individuel kostvejledning i en årrække og har fine erfaringer med, at den rette sammensætning af fødevarer har positiv virkning i forhold til en række forskellige sygdomme. Også migræne og hovedpine.

Nu arbejder vi målrettet på, at få større erfaring med netop migræne og hovedpine.

Til det skal vi bruge en gruppe på 8-10 personer, som har lyst til at deltage.

Da det er en individuel kostvejledning, skal vi bruge følgende fra hver deltager:

• Fulde navn
  • Fødselsdato
  • E-mail adresse
  • Evt. liste over fødevareallergier
  • Vellignende billede

Man skal også lige nævne hvilken type hovedpine/migræne man har, og i hvor lang tid man har haft den.

Hver person vil modtage en liste på 4-8 forskellige madvarer, som skal spises dagligt. Man skal kun spise 1 teske fuld af hver ting. Der kan også være en drik, f.eks. te eller frugtjuice. Der vil også følge vejledning med.

Forsøget går i gang snarest muligt.

De der har lyst til at deltage, bedes skrive til mig på bies.dietplan@gmail.com

Man er også velkommen til at stille spørgsmål.

Derefter aftaler vi nærmere.

Karsten Bie Jensen, og Karin Bie Jensen