Migræne og Hovedpine-foreningen

Migræne og Hovedpineforeningen beskæf­tiger sig med formidling af informationer til presse, politikere samt offentligheden generelt om de svære tilbagevendende hovedpine-former. Rådgivning af hovedpine-patienter, samt varetagelse af hovedpine-patienters fælles interesser. Foreningens mål er at medvirke til en høj grad af viden generelt i samfundet om alle former for hovedpine og migræne.

Arrangementer:

Kom og prøv mindfulness - 2500 Valby

28-09-2016

At møde sine smerter ved venlighed. 1 1/2 times introduktion til mindfulness som metode til at lære at leve bedre med smerter.

Hovedpineskolen kommer til Vildbjerg

Hovedpineskolen kommer til Vildbjerg Sportscenter den 29.10.2016

Sidste frist for tilmelding og betaling er den

Aktuelt:

Patientrådet på Folkemødet tre patienter udfordrede politikerne på sundhed

Der kan være langt fra Christiansborg og rådhusene til den enkelte danskers liv. Derfor invi­terede Sundheds-Parlamentet tre patienter og tre politikere i dialog på årets Folkemøde i Allinge.

Gå til debatforum

Interview vedr. ambulant behandling