Migræne og Hovedpine-foreningen

Migræne og Hovedpineforeningen beskæf­tiger sig med formidling af informationer til presse, politikere samt offentligheden generelt om de svære tilbagevendende hovedpine-former. Rådgivning af hovedpine-patienter, samt varetagelse af hovedpine-patienters fælles interesser. Foreningens mål er at medvirke til en høj grad af viden generelt i samfundet om alle former for hovedpine og migræne.

Arrangementer:

Kom og prøv mindfulness - 2500 Valby

28-09-2016

At møde sine smerter ved venlighed. 1 1/2 times introduktion til mindfulness som metode til at lære at leve bedre med smerter.

Hovedpineskolen kommer til Vildbjerg

Hovedpineskolen kommer til Vildbjerg Sportscenter den 29.10.2016

Aktuelt:

Patientrådet på Folkemødet tre patienter udfordrede politikerne på sundhed

Der kan være langt fra Christiansborg og rådhusene til den enkelte danskers liv. Derfor invi­terede Sundheds-Parlamentet tre patienter og tre politikere i dialog på årets Folkemøde i Allinge.

Gå til debatforum

Interview vedr. ambulant behandling