Bemærk! Du skal være medlem af foreningen for at kunne besvare og oprette indlæg i forumet.

Hvor er Jane, Carina, Gitte, Erik og alle de andre, som var her jævnligt før i tiden?

Skrevet af: Malene Rasmussen, 07-07-2006 09:33
Siden bliver bedre af at der er flere som deltager!;) KNUS,
Malene
Skrevet af: Erik Grønlund, 08-07-2006 16:26
Kære Melene og alle i andre, som har været med på siden i flere år. Jeg syntes lige jeg skulle finde mig til rette med den nye side.

Og så er livet jo en række valg og da jeg er Lokalfeningsformand for den Fynske afdeling af Fleksjobforeningen - som jo har en del tilfælles med mange migrænikere som er eller kunne tænke sig et fleksjob.

Og som mange måske har læst, så er der kommet enorme stramninger på området. Ikke at det er blevet sværere at få fleksjob - men den lægelige dokumentation skal være 125% i orden og det er her det halter for mange.

Jeg har set lægeattester, der siger at \"det ikke kan udelukkes at der vil ske en bedring\" - BANG - så klapper fælden i - for betingelsen for fleksjob er og har altid været at man er arbejdsprøvet til alle job, man har en livslang kronisk lidelse. Og der er intet nyt i lovgivningen - men administrationen ude i Kommunerne er strammet meget op.

Jeg tror - uden bevis - at der tidligere har været personer der er gået op til socialrådgiveren med en tynd lægeerklæring og socialrådrigerne er grundlæggende flinke mennesker, så muligheden for at de har sagt: \"Jamen, det er også synd for dig, lad os se om ikke du kan blive i dit gamle job, nu blot som fleksjob\" - jeg tror os der er i fleksjob er blevet ramt meget af Hjort Frederiksens udtalelser, men os der har rent mel i posen har ikke noget problem med det - men de der ikke skulle have haft et fleksjob - så er det fint for Landsforeningen og mig som Lokalforeninsformand, at det ikke bliver det \"ta\' selv\" bord som det vist nok var nogle steder.

De, der virkelig har brug for fleksjob - vil ikke få det sværere i fremtiden, måske lidt længere sagsbehandlingstid - men så vil der være en stor grupe, som MENER at \"netop jeg skal da have et fleksjob\" - og så kommer konflikten.

Det jeg faktisk bare ville sige var at jeg (frivilligt presset) er kommet så meget ind i LAFS arbejde - så er der jo familien - så er der migrænen - alt skal passes - derfor min ikke så aktive del i forum.

Men vi har lige afholdt en aften med ca. 30 personer og med en Saniosakral terapeut - det, var der stor tilfredshed med.

Og så den 24. sept har vi den store Hovedpinedag, hvor min arbejdsgiver lægger lokaler til i Odense.

Håber på jeres overbærenhed.

Mange kærlige hilsener
Erik Grønlund eg@lafs-fyn.dk
Skrevet af: Malene Rasmussen, 08-07-2006 19:45
Kære Erik,
jeg kan sagtens forstå at man må prioritere sine kræfter, og din viden er der jo brug for alle steder.
Jeg er også enig i, at fleksjob ikke skal være et tag selv bord. F.eks. har selv engang været en migræniker med daglig hovedpine, MEN JEG ER DET IKKE MERE, så jeg ville da heller ikke synes, at jeg uden videre burde have været tildelt fleksjob, hvis jeg havde søgt et sådant. Samfundet skal jo have penge ind, nogle skal tjene disse penge. Sådan er det bare. Så jeg er enig med dig.
Men dem som har været syg næsten altid, de skal selvfølgelig have et fleksjob.
Kh.
Malene:)
Skrevet af: Jane H Johansen, 09-07-2006 15:41
Kære Malene..og alle i andre..

Jamen jeg er lige her, men får ikke skrevet indlæg til denne side - hvorfor ? Jamen jeg syntes faktisk ikke helt jeg har noget at skrive, men jeg kigger herind næsten hverdag.
Syntes jeg bare er \"tom\" for ord..og tanker. Hverdagen køre rigtig godt...min migræne kommer og går som altid. Jeg tror jeg skal dø hvergang jeg har et stort anfald...Ha ha ha ha og når de ikke er der,nyder jeg bare livet så meget som muligt.

Jeg er faldet godt til på mit nye arbejde...Er enorm glad for det *smiler* - Kærligheden er dejlig,men også lidt svær.Hverdag,arbejde,travlhed,barn og familien - alt skal passes.Har lige været på weekend hos kærsten ( uden barn) og det var vildt vildt skønt. At være spontan,spise god mad,dyrke sex,kysse og bare være sammen - uden barn omkring os.

Kære Kære Malene.......Jeg vil prøve at være mere aktiv herinde - af hele mit hjerte - Jeg forstår godt hvad du skriver/siger , og jeg sender dig et kæmpe knus for din energi og dejlig svar i dette forum - Husk, jeg forsvinder ikke - *smiler*

Nu vil jeg igang med vaske tøjet , ha ha ha ha og være klar til den store VM Fodbold finale iaften - JUBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-

Knus og tanker fra Jane
Skrevet af: Malene Rasmussen, 10-07-2006 19:03
Hej Jane,
hvor dejligt at høre så glad du er.
Ja, jeg kan godt forestille mig, at det kan være stressende med en ny mand, når du har været alenemor så længe. Men du er glad for ham, og det hele kører for dig-også arbejdet, det er herlige nyheder:silly: :silly:
Jeg er inde i en migræneperiode, øjs:dry: Jeg vågnede med migræne idag, og jeg har været helt slået ud hele dagen. Jeg tog på kontoret, men fik ikke udrettet meget. Migrænepillen tog smerten, men efterlod mig flad:-/ :( Jeg havde også migræne i lørdags. Det er 3 gange på 14 dage, og det er en forværring. Nåh, men det er jo stadig til at holde ud, så længe det ikke er en daglig eller næsten daglig ting...man har jo prøvet værre perioder:dry: :huh:
Mon det er vejret? Eller mad, eller rødvin, eller eller?? Det er ikke til at vide:huh: :S
Jeg vil slutte.
Håber du vil titte ind af og til.
Malene:kiss:
Skrevet af: Gitte, 10-07-2006 19:18
Hej Malene:P

Jeg læser skam også jævnligt på siden, men er i en dårlig periode med migræne og mange ting at tænke på i forbindelse med kommunen og sygedagopfølgning.:S :S
Og mine to ældste drenge har jo skoleferie nu og er hjemme hver dag. I denne uge er de dog med til fodboldskole, så får jeg nogle fritimer. Min mindste kommer i børnehaven, selvom jeg er hjemme. Jeg bliver jo nødt til at have pasning til ham når jeg har det skidt og han er et energibundt, der ville dø:O af kedsomhed ved at gå hjemme med kedelige mor.
Hans børnehave er en rigtig god børnehave, hvor de hygger sig lidt ekstra her i ferieperioden.
Men på lørdag starter min mand ferie og vi tager afsted til Fanø i sommerhus, det bliver dejligt.
Vi plejer ellers at køre til Italien, men i år må vi blive hjemme, da man ikke umiddelbart må tage til udlandet, når man får sygedagpenge. Men det er ok.

Min hovedpinedagbog ser skidt ud og jeg må jo ikke tage for mange piller, så nu håber jeg på en god periode de næste uger, så vi kan nyde ferien:)
Mange sommerhilsner fra GitteB) ;)
Skrevet af: Jane H Johansen, 10-07-2006 21:56
Kære Malene

øv øv øv med en migræne periode, uha hvor jeg kender til de dårlige perioder - det gør vi alle hvis, øv øv øv...
Jeg håber snart du kommer ind i en skøn smerte fri periode...søde malene,hvorfor blev du ikke hjemme da du havde det dårligt?? Du skal sku passe på dig selv, din skønne tøs/pige/dame/kvinde/hun-køn, hi hi hi hi .

Jeg vil godt tilslutte mig - når jeg har min menustration, så har jeg oplevet de sidste gange en frygtelig gang migræne...med opkast og en dag jeg måtte blive hjemme fra arbejde-vildt- heldigvis går de jo over, men fuck hvor kan jeg blive deprimeret over de dage......Men idag har jeg det mega godt..igår havde jeg det mega godt.....hele weekende havde jeg det mega godt...åååååhhh det er så skønt.Jeg tør næsten ikke sige det højt..

Min kære kæste har endnu ikke oplevet mig med migræne.Han har simpelhen ikke være her de dage hvor jeg har været fuldstændig ødelagt og \"klar til at dø\" - han ved ikke helt hvad jeg går igennem....men det skal han jo nok opleve lige pludslig..og så ved jeg , at han vil være der for mig..og måske blive lidt chokket over mig !! Men jeg tror på ham, 110 % sikker på at han er den rigtige mand for mig og min søn......så jeg er ikke nervøs....kun glad for at mine anfald ikke har ødelagt nogen af vores dagen \"endnu\"..ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

Kære Malene...jeg tror det er noget i vejret, jeg er selv meget obs på væske,luft og hvile i de her dage. Men pillerne er klar,de er i min lomme hele tiden *smiler*

Kæmpe knus og mange hilsner til jer alle...
Skrevet af: Malene Rasmussen, 11-07-2006 18:06
Kære Gitte og Jane,
dejligt at høre fra jer.
Jeg vil sige til dig, Gitte, at jeg synes det er helt iorden, at du afleverer din søn i børnehaven, når du ikke har kræfter til at lege pga. hovedet. Som du selv siger, så er der hyggeligere i ferierne pga. færre børn, og de fleste børn har jo et umætteligt behov for at lege med andre børn. Og desuden skal han jo snart på ferie med hele familien. Jeg håber I får en god tur.
Jane, jeg er også sikker på at din kæreste vil være der for dig, når du får et migræneanfald. Jeg synes faktisk de fleste mennesker bliver meget berørt og omsorgsfulde, når de ser en have det så skidt, som man har det under et migræneanfald. Alle mine venner er meget søde og forstående, og de har tydeligvis kendskab til, hvor slemt et migræneanfald kan være. Jeg synes faktisk jeg sporer en bredere viden om migræne i befolkningen, og jeg er aldrig stødt på nogen, som har kaldt det Maude-syndrom eller noget. Det må vi nok takke denne forening for (og Glostrup-som jeg ikke selv kender personligt, men som mange af jer kender og roser til skyerne).
Når jeg har en periode som den, jeg har nu, så er det ikke svært at forestille mig, at jeg ville have et seriøst problem, hvis jeg havde et fuldtidsjob. For man får det jo bare så slemt så slemt under et migræneanfald. Jeg er begyndt at få meget kvalme/opkastninger igen, når jeg har anfald, noget jeg ellers var holdt op med at få i et par år. Så føler man sig godt nok flad, når man har kvalme..rigtig rigtig syg:sick: :O
Ja, det er nok vejret, Jane. Jeg er nærmest hele tiden på vej til at få et anfald, kan jeg mærke. Det er ikke rart:dry:
Jeg vil slutte.
Hvro er Birgitte nu? Nu skal du ikke forsvinde, vel Birgitte, og Vivi Ann og Lene, for så forsvinder jeg også..jeg gider ik vælre den eneste aktive skriver herinde:evil: :D
KNUS,
Malene
Skrevet af: Vivi Ann, 11-07-2006 18:30
Kære Malene og alle andre.

Hvor har du ret. Du er nok den flittigste til at skrive her .;)

Jeg har haft nogle dårlige dage. Migræne den ene dag og dødtræt den anden. :sick:

I går og i dag har jeg haft det godt. Man bliver jo helt taknemmelig. Jeg har brugt dagene til at hygge mig med at tage til Holte i går og Lyngby i dag. :woohoo:

Nogle vil nok sige, jamen det er da ikke noget særligt, men det er det for mig, for jeg orker ikke lange ture her i varmen og egentlig slet ikke. Jeg er så træt af varmen. Jeg sover så dårligt. Måske 4 timer pr. nat og det er for lidt.:sick:

Jeg forsvinder ikke, men jeg kan godt have svært ved at være nærværende her i varmen.

Hav det nu rigtig godt.

Mange knus Vivi Ann:cheer: :cheer: :cheer:
Skrevet af: Birgitte W. Pedersen, 11-07-2006 18:46
Hej Malene og alle I andre :) ;) :)

Nej, nej, Malene, jeg forsvinder ikke, du ved ukrudt forgår ikke så let.... :D :lol: :woohoo:

Jeg har haft det lidt skidt i mit hoved før weekenden og også lidt i weekenden. Jeg kunne heldigvis holde det nogenlunde nede med Imigran og ikke skulle ligge, men det er jo noget der trætter meget og derfor har jeg ikke haft den store energi til at skrive herinde. Men jeg er dagligt inde og kigge og læse.

Ja, jeg giver Vivi Ann ret, Malene du er godt nok den flittigste skriver herinde, herligt.

Jeg har det fint igen og da især i det her vejr, som nu er til at holde ud, den friske luft er bare så dejligt. Dog var det godt nok trykkende her i formiddags, det var ikke rart.

Jeg tager hatten af for dig Vivi Ann, at du kommer ud og ind i byen, jeg ved at det virkelig er noget stort for een selv, at man kan gøre det i det her vejr. FLOT og godt gået.

Jeg kan også genkende det med menses og migræne, det er det jeg lider meget af. Menses har altid været et problem for mig af den ene eller den anden grund og så migræne oveni, ja, det er sgu for meget :blush: :( :-/

Smutter igen og ønsker alle en god aften.

Birgitte :silly: B) ;) :blink:
Skrevet af: Vivi Ann, 11-07-2006 19:27
Kære alle.

Jeg skal da love for, at vi er nogle, der ikke har det godt i hovederne for tiden.B)

Derfor farer jeg altså af sted i byen, når jeg kan. Jeg er nok også priviligeret, da jeg har en bil med air-condition. Selvom der så er varmt i byen, kan jeg godt tage en time sammen med min kildevand.

:evil: Jeg beder til at jeg i morgen vågner uden hovedpine, for min datter og jeg skal spise frokost sammen her hos mig. Jeg henter. :woohoo:

Det er samme sang hver aften. Hvordan har jeg det i morgen? Hvordan skal man dog komme af med den angst?:woohoo:

Hav en rigtig god aften allesammen.

Knus Vivi Ann
Skrevet af: Lene Helle Petersen, 12-07-2006 18:22
Hej Malene og alle jer andre :)

Nej, så let slipper du ikke af med mig :P men jeg har det ikke så godt lige for tiden. Jeg har migræne i dag og har haft mega ondt i hovedet de sidste par dage :( Og får det skal være lyv, så har jeg også fået mega ondt i halsen :-/

Jeg var på Herlev hospital i sidste uge, og skal have
lavet en gastrokopi (kikkertundersøgelse) d. 30/8, for anden gang. Den første fik jeg lavet var for 3 år siden, da jeg blev syg. Jeg kastede jo op i 13 uger, så jeg tror at jeg har ætset mit spiserør op, men nu er der jo gået så lang tid så det burde vel blive bedre... Men jeg får tit meget ondt i halsen, og der går ca. 1-2 uger før det er væk igen. Og i den tid er det bare et helved for mig, så jeg er spændt på at se hvad de finder ud af. Men det er derfor at jeg har \"valgt\" hospitalet skal lave gastrokopien. For så kan det være at jeg måske kan få noget til min hals hvis nu den ikke viser noget - gastrokopien.

Jeg stopper jo på Ruko på fredag, så de sidste par dage her kæmper jeg mig bare igennem på pencilin ikke særlig sjovt :( Men jeg glæder mig til det er slut, nu hvor jeg ikke må blive der ude...

Kære Malene, du må IKKE FORSVINDE fra denne side, hvad skal vi dog gøre uden dig. Alle har ret i, at du er den som er mest aktiv herinde, og derfor kan vi ikke bære at miste dig Malene.:-/ Jeg lover dig, at jeg skal nok skrive noget mere herinde, men nogle gange har man bare ikke rigtig noget at sige, så er det svært lige at finde på noget. Men ellers spørg jeg bare lige hvordan det går :D

God aften til alle ;) :kiss:

Lene ;) B) :silly: :) :kiss:<br><br>Indlægget redigeret: Lene Helle Petersen, den: 2006/07/12 18:25
icon